Weboldallal kapcsolatos visszajelzés (hibajelentés, link módosítási kérelem küldése):

Apartman-krisztina Badacsonytomaj apartman szállás!

Link mentése  |   Weboldal értékelése  |   Weboldal ajánlása  |   Link részletei  |   Nyomtatás
Azonosító: 560
Megnevezés: Apartman-krisztina Badacsonytomaj apartman szállás!
Leírás: A Badacsonyi hegy lábánál, Badacsonytomajon 2 szobás, 4 fekvőhelyes különbejáratú, légkondicionált apartman kiadó, idegenforgalmi adóval 3000ft/fő/éj, 18-év alatt és 70 év felett 2000ft/fő/éj. Szezonon kívül 400ft kedvezmény /fő/éj. Ha igény van légkondicionálóra, a felár 500ft/nap. Üdülési csekket elfogadunk. 1 hetes, 4 fős foglalás esetén, ingyenes vitorlázási lehetőség 22 lábas 6 személyes hajón, ingyenes kondicionálóterem használat. Kerékpár és robogó kölcsönzés helyben! Egyéb lehetőségek: Horgászat állandó etetett helyen, bojlis horgászat, harcsázás csónakból, nyíltvízi horgászat vitorlásról. Nagyobb vitorlástúra is lehetséges a vitorlázás szerelmeseinek. Horgásztársaknak augusztus-tól fogashorgászat vitorlásról. A lakásban található 2 szoba, teakonyha-étkező, (mikrohullámú sütő, hűtőgép, kávéfőző), 1 kis fürdőszoba WC, erkély, TV-CD játszó, légkondicionáló. A kertben bográcsos főzési lehetőség, asztalitenisz, gépkocsi parkolás az udvarban.
Kategória:
Neved:
Email címed:
Bejelentés oka:
Megjegyzés:
Kérlek írd be az eredményt:
9 x 2 =
Visszajelzés elküldése:
FONTOS! OLVASD EL!
Itt az adott weboldallal kapcsolatosan tudsz a katalógus szerkesztőjének üzenni.
A katalógusban szereplő weboldalakkal nem állunk közvetlen kapcsolatban, ezért az adott oldalakkal kapcsolatos konkrét kérdéseid ne itt tedd fel, mert ez az űrlap nem azt a célt szolgálja, ezért nem áll módunkban és nem is tudunk ilyen jellegű kérdésekre válaszolni!

Lehetőséged van:
- Linkmódosítás kérésére
- Visszajelzésre ha az adott oldal nem elérhető
- Visszajelzésre ha az adott oldal nem megfelelő kategóriában van
- A weboldal bemutatkozó leírásának módosítására.

Kérünk, linkváltoztatási kérésnél minden adatot közölj!
Vedd figyelembe, hogy a beérkezett linkmódosítási kérelmek számától függően, a módosítások végrehajtása hosszabb időt is igénybe vehet.